Tumt műtét, Hűtött termoterápia a prosztata kezelésére - Patika Magazin Online

TUMT beavatkozás :: Dr. Koncz Pál - InforMed Orvosi és Életmód portál :: prosztata megnagyobbodás

prosztatagyulladás böjt fórum

Hűtött termoterápia a prosztata kezelésére Fotó: gettyimages. A BPH az idősödő férfiak leggyakoribb megbetegedése, gyakorlatilag népbetegségnek számít.

vitaminok komplex a prosztatagyulladásra

A krónikus prosztatitisz ezzel szemben a fiatalabb férfiak betegsége, jellemzően éves kor között fordul elő. Azt a tényt, hogy problémáikkal mennyire nincsenek egyedül, az is bizonyítja, hogy hazánkban évente több százezer beteg szorul orvosi kezelésre a prosztata okozta panaszok következtében.

étrend-kiegészítők a prosztatagyulladás véleményeiből

Az esetleges kezelésektől való tumt műtét nem minden ok nélküli, hiszen a jelenleg ismert gyógyszeres terápia hatékonysága nem a legtökéletesebb, az alkalmazott radikálisabb műtéti beavatkozásoknak pedig egyike sem kockázatmentes, ráadásul egy sor kellemetlen mellékhatással járhat.

A posztatabántalmak az esetek egy részében gyógyszeresen jól kezelhetők.

Dr. Papos István válasza a vizelet panasz témában

Azonban a súlyosabb, gyógyszeres kezelésre nem reagáló prosztata megnagyobbodásos esetekben mint pl. A krónikus prosztatiszes esetek jelentős része ugyancsak nem, vagy csak rosszul reagál a hagyományos terápiákra.

állítsa le a prosztatagyulladás rohamát

Mindkét említett probléma esetén hatékony, vágás nélküli alternatív gyógymódot jelenthet a húgycsövön át végzett Hűtött prosztata termoterápia TUMT.

Mi a Hűtött prosztata termoterápia lényege?

  • Krónikus prosztatagyulladás kezelése népi módon
  • Hatékony és kíméletes | smink-suli.hu
  • Hirtelen sürgetik a vizelést.
  • Vizelet rekedés - Urológiai megbetegedések

Az Istenhegyi Magánklinika lépést tartva a világon alkalmazott legújabb és legmodernebb gyógyítási módszerekkel, elindította az ún. Hűtött prosztata termoterápiát, azaz a hűtéssel kombinált termoterápiás prosztata kezelést, ami a BPH és a krónikus prosztatitisz alternatív, vágás nélküli műtéti megoldása!

Jelenleg a BPH alternatív kezelési módszerei közül ez az első helyen választandó eljárás, melynek eredményei a legjobbak a nemzetközi referenciák szerint.

Prosztata termoterápia

Fotó: rf. A mikrohullámú hőkezeléssel egyidőben a húgycső szöveteit hűtik, ez teszi lehetővé, hogy kellően magas hőmérsékletet érhessünk el a prosztata szövetében és tumt műtét a kívánt szövetelhalás. Ez egyrészt felszabadítja a húgycsövet a nyomás alól, másrészt a krónikusan gyulladt szövetet is elpusztítja, kiiktatva azt a gyulladást, ami a krónikus prosztatitiszt fenntartja.

A TUMT tehát egy minimálisan invazív beavatkozás, mely helyi érzéstelenítésben is elvégezhető és azon betegek esetében is alkalmazható, akik a nagyobb műtéti beavatkozásra nem alkalmasak!

Az Istenhegyi Magánklinikán a mindössze félórás, ambulánsan elvégezhető beavatkozás hosszú évekre vagy örökre megszabadítja a férfiakat kínzó problémáiktól. A műtét után átmeneti ideig napig katéter alkalmazása szükséges. A terápiát Dr. Diószeghy Gábor urológus végzi.

szárnyak és prosztatagyulladás

anyagok