Petefészek ciszta

Petefészek ciszta típusai - Endokrinközpont

Eltávolítása akkor indokolt, mikor tüneteket okoz, esetleg a termékenységet befolyásolja, vagy rosszindulatú elváltozás gyanúja merül fel.

petefészek ciszta

Mikor nem szívódik fel magától, növekedésnek indulhat és így alhasi fájdalmat, erősebb menstruációs görcsöket vagy akár meddőséget is okozhat. Petefészek ciszta Hogyan zajlik a műtét?

petefészek ciszta

A korszerű technikának köszönhetően ma már kíméletesen, nagy hasi vágások nélkül is elvégezhető petefészek ciszta laparoszkópos petefészek ciszta eltávolítás, mely esztétikailag is jelentős különbséget jelent.

Kórházunkban laparoszkóp segítségével, apró nyílást ejtve a bőrön lehetőség van a hasüreg vizsgálatára ezáltal a petefészek ciszta eltávolítására is. A cél a petefészektömlő maradéktalan eltávolítása mellett az, hogy megőrizzük a környező szövetek épségét, így biztosítva a petefészek további zavartalan működését.

petefészek ciszta

Hasi vágások nélkül lerövidül a beavatkozáshoz szükséges idő és szélesebb körben elérhetővé válik a petefészek cisztáinak eltávolítása — hiszen így petefészek ciszta lábadozás után Ön elhagyhatja a kórházat, mely nagyban megkönnyíti a gyógyulást.

Az eltávolított képleteket minden esetben szövettani vizsgálatra küldjük a végleges diagnózis felállítása céljából.

petefészek ciszta

Mik a veszélyei? A műtétet követően előfordulhat alhasi fájdalom, a műtét helyén jelentkező kellemetlen érzés, ami gyulladáscsökkentőkkel, fájdalomcsillapítókkal megszüntethető. Mit foglal magában a petefészek műtét ára a Medicover Kórházban?

petefészek ciszta

A  laparoszkópos petefészek ciszta műtét ára magában foglalja a műtét költségét, valamint a műtét utáni kórházi tartózkodás és a műtétet követő első konzultáció díját. Az előzetes szakorvosi konzultáció, valamint a műtétet megelőző vizsgálatok díja nem képezi a műtéti díj részét, ezek költségéről érdeklődjön Ügyfélszolgálatunkon.

petefészek ciszta

anyagok