Moxibustion prosztatagyulladás

Használható a metán prosztatagyulladás kezelésére

prosztatagyulladással sokáig élnek

TCM Fizikoterápiás 1. Meridian moxibustion prosztatagyulladás terápiás eszköz A meridián útmutató szintű terápiás készülék használja a kombináció az elektronikus technológia és a számítástechnika, a hagyományos kínai orvoslás elmélete az anyaországgal, hogy az akupunktúra, masszázs és masszázs kezelés kínai orvoslás kell megvalósítani a digitális kijelzőn terápiás készülék.

A kiemelkedő jellemzője van beállítva a mikroszámítógép vezérlő paramétereket, és aszerint, hogy a különböző igényeket a kezelés, a rehabilitáció, egészségügyi ellátás, válasszon más funkcikon kezelésre, úgy, hogy a célzott, kényelmes és moxibustion prosztatagyulladás.

marva ohanyan prosztatagyulladás

Jelzések: Csont-és ízületi degeneratív betegségek, cerebrális infarktus, agyvérzés után hemiplegia fizikai kezelést. A használata a mikroszámítógép SCM technológia, a megvalósítása a Meridian Áramlat és a teknős nyolc módszerek pontos idő számítás alkalmazása elektróda tapasz helyett tű, moxibustion prosztatagyulladás valódi szimuláció akupunktúrás technikák berendezés az emberi környezet, az egyensúly yin és yang, átjutni a meridiánok gyógymód.

Jelzések: Térd osteoarthritis magas vérnyomás, stroke, álmatlanság, hátfájás, isiász, fejfájás, dysmenorrhoea, merev nyak, nyaki spondylosis, befagyott váll, sarok fájdalom és hasonlók. Mikrohullámú terápiás készülék Mikrohullámú terápiás alkalmazott berendezés a mikrohullámú hipertermia egy nem-érintkező fűtési mód, nincs lehetőség az égési sérülések és elektromos égés elektromos érintkezés által okozott.

Moxibustion

Mivel a javulás a különböző technológiák, mikrohullámú kezelés érzéstelenítés nélkül be lehet fejezni a klinikán, egyszerű, biztonságos jellemzői. Jelzések: 1 Urológia: húgyhólyagrák, prosztata hipertrófia, prosztatagyulladás 2 Tanszék üreg: cheilitis, glossitis, polipok, periodontális betegség, fekélyek, periapicalis periodontitis, a rák. M Ulti-funkció moxibustion eszköz Multifunkcionális moxibustion készülék elvén alapul a hagyományos moxibustion, és a modern moxibustion prosztatagyulladás számítógépes technológia és a mágneses terápia feltalált és kialakítva, hogy a meleg moxibustion, meleg akupunktúra, moxibustion, hab moxibustion, moxibustion moxibustion működése modern moxibustion berendezés.

ágyéki fájdalom prosztatagyulladással

Jelzések: 1 Influenza, asztma és így tovább 2 reuma és a reumás arthritis, a kötelező csigolyagyulladás, nyaki spondylosis, befagyott váll, és így tovább. Fénykibocsátás oszlik erős és gyenge fájlok alkalmazkodni a különböző testalkatú betegeknél. Az egész gép elfogadja a mozgatható padló szekrény tervezés, a piros lámpa feje is lehet elektromos hajtású mozogni folyamatosan, azaz a kézi piros lámpa és az automatikus vörös fény a piacon, ami nagyban megkönnyíti az egészségügyi dolgozók.

Jelzések: 1 Nőgyógyászati: cervicitis, hüvelygyulladás, medencei gyulladásos betegség, melléklet gyulladás, leukoplakia, genitális viszketés, oldalirányú a fertőzés és a gyógyulás.

otthoni prosztatagyulladás-masszírozó

Ha impulzus terápiás eszköz Fájdalomcsillapító, elősegíti a vérkeringést, gyakorolja a a prosztatagyulladás pszichológiai következményei, tompítsa heg. Mint egyfajta gyógytorna, elektroterápia, HA van egy története több mint éves. HA elektroterápiás fontos szerepet játszik a megelőzési, a rehabilitációs és az egészségügy és vált nélkülözhetetlen része az átfogó kezelést.

a prosztatagyulladás kezelése szóda beöntéssel

Jelzések: 1 Lágy szövet, osteoarthrosis, nyaki spondylosis, befagyott váll, reumatoid artritisz, lágyrész zúzódás, myositis, tenosynovitis, használatból atrófia és így tovább. Kapcsolat Vevőszolgálat.

Beavatkozás neve: Elektromos pudendális idegstimuláció Leírás: Négy sacrococcygealis pontot választottunk ki.

anyagok