Kúpok prosztatagyulladás. Mit érez egy prosztatagyulladástól szenvedő férfi? Mi segíthet? (x) | hu

Proxelan kúp

Így gyógyultam meg a rettegett férfibetegségből: Őszinte történet a prosztatagyulladásról (x)

Előnyös gyógyszerforma A legtöbb férfi inkább bekapna egy tablettát a fájdalom ellen. Pedig a végbélkúp előnyös tulajdonsága a prosztatagyulladáshoz köthető alhasi, gáttájéki fájdalom csillapításában elég logikus: a végbélből a kúp értékes összetevői a végbél környéki, ún.

  • Hogyan lehet gyógyítani a férfi prosztatagyulladást
  • Hirdetés
  • Proxelan végbélkúp - Uropatika
  • Ajánlott: 10 napos kúrában Prosztatagondok?

Ezen az úton a Proxelan® végbélkúp jól kiegészíti a szájon át szedett egyéb gyógyszerek jótékony hatását. Felhelyezése fájdalommentes és egyszerű: segíthet, ha a kezünket előbb felmelegítjük, vagy meleg vízzel kezet mosunk.

Proxelan kúp

Aztán csak lazán: a gömbölyű végével előre, felnyomjuk a kúpot a végbélbe, amilyen mélyre csak tudjuk. Tehetjük ezt fekvő helyzetben, felhúzott lábakkal, de akár állva is.

kúpok prosztatagyulladás prosztatagyulladást okoz a férfiaknál

A lényeg, hogy utána rövid ideig zárjuk össze a farpofákat, hogy megakadályozzuk a kúp visszacsúszását. Az ellenérzést csak fejben kell legyőzni!

kúpok prosztatagyulladás a prosztatagyulladás ajánlásaiból

A Proxelan® végbélkúpot naponta egyszer, lehetőleg lefekvés előtt kell alkalmazni, ha az orvos másként nem rendeli. A 30 napos bevezető kúra után a kezelés folytatása a panaszoktól függ.

Dr. Berg: Prosztata megnagyobbodás: A valódi ok!

Szükség esetén a Proxelan® végbélkúp használata ismételhető és tartós kezelésre is alkalmazható. Videó Használati útmutató Gondosan olvassa el a dobozban található használati útmutatót, mert a felhasználó számára fontos adatokat tartalmaz.

Krónikus bakteriális prosztatagyulladás okai és kezelése

A készítmény vény nélkül rendelhető orvostechnikai eszköz. A maximális kúpok prosztatagyulladás érdekében azonban a feltüntetett javallatoknak megfelelően kell alkalmazni.

Egy doboz 10 darab, egyenként 2 grammos végbélkúpot tartalmaz. Ne alkalmazza a készítményt, ha túlérzékeny annak bármely összetevőjére. Ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz.

Ha egyéb nemkívánatos hatást tapasztal, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

kúpok prosztatagyulladás cseppentés a húgycsőbe prosztatagyulladással

Vegye ki a kúpot a fóliacsomagolásból a két előre kialakított szárny széthúzásával, és helyezze be a végbélkúpot a végbélbe. Mosson kezet az orvostechnikai eszköz alkalmazása előtt és az után is. Napi egy végbélkúpot kúpok prosztatagyulladás, lehetőleg az esti órákban, lefekvés előtt vagy az orvos utasítása szerint.

Amikre biztosan nem gondolnánk: 7 dolog, ami krónikus prosztatagyulladást okozhat

Szembe ne kerüljön! Ne nyelje le! Ne használja fel a készítményt a lejárati idő után, illetve ha a csomagolás bontott vagy sérült. Tárolja az orvostechnikai eszközt fénytől és hőtől védve, lehetőleg 4°C és 25°C közötti hőmérsékleten.

kúpok prosztatagyulladás избавиться от этого

Semmilyen orvostechnikai eszközt ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy a szükségtelenné vált orvostechnikai eszközt miként semmisítse meg.

Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.

anyagok